Κρήτη και Πόντος "βρόντηξαν" στον ετήσιο χορό των Κρητικών Ημαθίας (φώτο)



Η Κρήτη και ο Πόντος ενώθηκαν στο φετινό χορό του Συλλόγου Κρητικών Ν. Ημαθίας, με τη συνδρομή της Ε.Λ. Βέροιας, στο κέντρο "Σείριος", στο Μακροχώρι, δημιουργώντας ένα μοναδικό μείγμα μουσικής και λεβεντιάς, το βράδυ του Σαββάτου (5/3).

Αίσθηση, επίσης, προκάλεσε και το νεοσύστατο τμήμα ριζίτικων, στο οποίο μετέχουν παλαιά μέλη του Συλλόγου, ενώ πέρα από το μικρό και μεσαίο χορευτικό, αλλά και το τμήμα επιδείξεων, παρουσίασαν, στην αρχή της βραδιάς, χορούς τα μέλη των τμημάτων αρχαρίων του Συλλόγου, ενώ η βραδιά άνοιξε με μουσικούς του τμήματος εκμάθησης οργάνων...


Όπως κάθε χρόνο, τιμήθηκαν μέλη του Συλλόγου που διακρίθηκαν στα "γράμματα", ενώ, ειδικά φέτος, τιμήθηκαν οι χοροδιδάσκαλοι του Συλλόγου, Σοφοκλής Τζεδάκης και Κώστας Νταμπακάκης, από τον πρόεδρο Στέλιο Αλιγιζάκη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητικών.

Μεταξύ των παρόντων, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ - Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, o Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, o αντιδήμαρχος Οικονομικών Δ. Βέροιας Στέλιος Ασλάνογλου, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. στο Πανόραμα Βέροιας Αστ/κος Δ/ντης Διονύσης Κούγκας, εκπρόσωπος της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών σωματείων, Κρητικών και μη, όπως οι πρόεδροι της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας και του συλλόγου "Ευ. Χωραφάς", Παύλος Σαρημιχαηλίδης και Αντώνης Καγκελίδης, αντίστοιχα, κ.λπ.

Το... βιολί της βραδιάς "βάρεσε" με μαεστρία ο Νίκος Φλαμουράκης και η ορχήστρα του, σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι... νωρίς!


















inveria

Μείνετε ενημερωμένοι μόνο με ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook.