Παντελής Παντελίδης: Το τελευταίο αντίο στο δημοφιλή τραγουδιστή

Συνοδεία μπάντας που έπαιζε τραγούδια του δημοφιλή τραγουδιστή, μεταφέρθηκε η σορός του. Το αδιαχώρητο έξω από τον ιερό ναό από φίλους, συγγενείς και θαυμαστές που βρέθηκαν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο (pics+vid)

Ρεπορτάζ: Μίκα Κοντορούση

Σε βαθύ πένθος η Νέα Ιωνία για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, του οποίου η κηδεία γίνεται το μεσημέρι του Σαββάτου στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης. Η σορός του 32χρονου καλλιτέχνη, πουέχασε τη ζωή το πρωί της Πέμπτης, μεταφέρθηκε συνοδεία μπάντας από το σπίτι του, στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, όπου και τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 09.00 το πρωί. Η κηδεία είναι προγραμματισμένη για τις 15.00 το μεσημέρι, ενώ αναμένεται να παραστεί πλήθος κόσμου, συγγενών, συνεργατών και φίλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247, το βράδυ της Παρασκευής στο πατρικό σπίτι του άτυχου 32χρονου βρέθηκαν οι Βασίλης Καράς, ο Νίκος Βέρτης και η Πάολα προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια Παντελίδη.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο, τη στιγμή που η μπάντα που συνοδεύει τη σορό παίζει ένα από τα τραγούδια του, το 'είχα κάποτε μια αγάπη".



Λουλούδια και μηνύματα στο σπίτι του τραγουδιστή

Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστό το τραγικό δυστύχημα, ο κόσμος δεν σταματά να αφήνει λουλούδια και μηνύματα έξω από το πατρικό σπίτι του Παντελή Παντελίδη, στην οδό Σηλυβρίας 6, στη Νέα Ιωνία.





















Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι, άνθρωποι από τη γειτονιά του που τον γνώριζαν καλά, ξεσπούν σε κλάματα.
















Πλήθος κόσμου έξω από την εκκλησία του ιερού ναού του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία






Η οδός Ελ. Βενιζέλου στη Νέα Ιωνία, όπου βρίσκεται και η εκκλησία έχει κλείσει από τον κόσμο που θέλησε να πει ένα τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη.











Εξάλλου, το αδιαχώρητο έχει δημιουργηθεί μέσα και έξω από την εκκλησία, ενώ δεν έλειψε και η ένταση, όταν άνθρωποι αισθάνθηκαν να ασφυκτιούν από τον πολύ κόσμο. Φαίνεται πως επιστρατεύτηκε η Δημοτική Αστυνομία, αλλά και άνδρες του ΑΤ Νέας Ιωνίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ψυχραιμία.






Παράλληλα από τα μεγάφωνα της εκκλησίας απευθύνεται έκκληση στους παρευρισκόμενους να αφήσουν χώρο στα σκαλοπάτια της πλαϊνής πόρτας προκειμένου να μπορεί να υπάρχει ελεύθερη διέλευση.






Δεκάδες είναι οι θαυμαστές που βρίσκονται εκεί για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.











Ανάμεσά τους και ο στενός φίλος και συνάδελφος του Αντώνης Ρέμος, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου. Επιπλέον στην κηδεία αυτή την ώρα βρίσκεται και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και ο Γιώργος Δασκουλίδης.






Ασθενοφόρο κατέφτασε έξω από τον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας καθώς η συγκίνηση είναι μεγάλη. Νωρίτερα μια γυναίκα λιποθύμησε.






Φωτογραφίες Sooc/Ευρωκίνηση
news247